O nama

Roto je međunarodno poduzeće za proizvodnju proizvoda od plastičnih materijala sa sjedištem u Murskoj Soboti.

Zapošljava više od 450 ljudi u 6 tvornica, koje se nalaze u 4 države. Konzorcij Roto je u godini 2017 ostvario prihod od 40 miliona €, pri čemu je 70% proizvoda izvezeno u 52 države.

Roto proizvodi više od 4.000 različitih proizvoda, među kojima je većina proizvedena postupkom rotomoldinga, po čemu se uvrštava u sami vrh vodećih proizvođača u Europi. Tradicija obiteljske tvrtke seže do godine 1948. Razvoj tvrtke pruža kontinuirane inovacije, nove tehnologije i materijale, koje ROTO razvija u znanstvenim institucijama, sveučilištima I drugim tvrtkama.

Grupe proizvoda s robnom markom Roto su podijeljena u četiri segmenta – proizvodi za gospodarstvo, vrt, sport i ekologiju. Upotreba naprednih kompozitnih materijala omogućava proizvodnju kajaka, kanua te drugih plovila.

Proizvodnja proizvoda po mjeri kupaca zadovoljava najšire potrebe različitih industrijskih sektora, kao što su građevinska, automobilska i nautička industrija, aquakulturna i logistička poduzeća te proizvodi za poljoprivredne strojeve. Dodana vrijednost portfelja proizvoda predstavlja inovativni dizajn, korištenje naprednih i visokokvalitetnih materijala i moderne proizvodnje.

Logo ROTO
ROTO Slovenija – Černelavci

Slovenija Černelavci

ROTO Slovenija – Puconci

Slovenija Puconci

ROTO GRAD Hrvatska – Ivanić Grad

Hrvatska  Ivanić Grad

OKIROTO Hrvatska – Pregrada

Hrvatska  Pregrada

ROTO Srbija – Alibunar

Srbija  Alibunar

ROTO M Makedonija – Vinica

Makedonija  Vinica